II. snooker pontszerző verseny 2013.

 Kategória: Biliárd, Verseny

(A Magyar Biliárd Szövetség Snooker Szakágának hivatalos versenye)

2013. február 2-3.

Helyszín: 1117 Budapest, Budafoki út 111-113.

Részvételi feltételek: MBSZ Snooker Szakág 2012. féléves licenc kiváltása (3000 Forint/félév)

A versenyre jelentkezők a nevezéssel automatikusan elfogadják a MBSZ alapszabályzatát, versenyszabályzatát és azt betartják (bővebben a hivatalos weboldal szabályok menüpont alatt).
A versenyeken kötelező öltözék: szövetnadrág, sötét cipő, rövid vagy hosszú ujjú ing vagy galléros póló, melyet a nadrágba tűrve kell viselni. Az elődöntőben és döntőben a kötelező öltözék szövetnadrág, sötét cipő, ing, mellény).

FIGYELEM!!! A MAGYAR BILIÁRDSZÖVETSÉG VERSENYEIN A NEMZETKÖZI DOPPINGSZABÁLYOK ÉRVÉNYESEK! KÉRJÜK EZEKRE VALÓ FOKOZOTT ODAFIGYELÉST!

Nevezési díj: 2500 Ft; 25 éven aluli diákoknak és nőknek és igazoltan Pest megyén kívül élőknek 1000 Ft; 19 éven aluli diákoknak a nevezés díjtalan!

Lebonyolítás: Nevezési létszámtól függően: csoportmérkőzések+egyenes kiesés vagy egyenes kiesés+vigaszág. A mérkőzések során lejátszandó frame-ek száma és a kiemelési rendszer a nevezők létszámától és az annak megfelelő lebonyolítási rendtől függ. Alapelv szerint a csoport mérkőzések keretében a játékosok 2 frame-et játszanak egymással körmérkőzéses formában, a kieséses szakaszban pedig 3 nyert frame dönti el a továbbjutás sorsát. A hétfőre áthúzódó döntő 4 nyert frame-ig tart.

Vigaszág: Az egyenes kieséses szakaszban az első mérkőzésen kiesetteknek kivéve a kiemelteket.

Díjazás: I, II.,III.: Kupa; Vigaszág: érem

Pontozás: A pontozás leírása megtalálható a honlapunkon pontozási rendszer menüpont alatt.
A versenyen a versenyigazgató felügyeli a játékot. Miss van, kérésre a versenyigazgató dönt. Minden vitás helyzetről a versenyigazgató dönt a MBSZ Snooker Szakág versenyszabályzata alapján.

Nevezési határidő: 2013. január 30. szerda 18 óra

Nevezni: a www.snookersport.hu oldalon lehet (online-nevezés).

Versenyigazgató: Palásti Péter (70/4105-132)

Ajánlott bejegyzések

Szóljon hozzá!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Kapcsolat

Küldjön e-mailt, és mi mielőbb válaszolunk!

Nem olvasható? Szöveg módosítása captcha txt

Írd be a keresett szót, majd nyomj Entert